diumenge, 21 de març del 2010

Arrenca la temporada 2010 amb una quarta posició.


La Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya 2010 va començar el passat dissabte 20 de març a Cambrils.


L’equip de la Catalunya Central T1 Muntanya, que en aquesta ocasió estava integrat per Montse Serral, Jordi Argemí i David Tarrés, hi va anar per tal de començar a defensar el títol de Campions de la Copa Catalana obtingut el 2009.


El raid va començar amb una ràpida prova d’orientació urbana pels carrers de Cambrils, tot seguit, havien d’agafar les btt per fer una secció de 12km, que donaria pas a la secció més decisiva del raid: un treking d’11km, en què l’orientació enmig dels garrics i matolls hi jugaria un paper molt important.


Seguidament, els equips s’enfrontaven a una llarga btt de 48km, on hi trobarien també una prova de cordes, per arribar a la secció de caiac de mar.


Finalment, es tornava a agafar la btt i s’anava fins les pistes d’atletisme de Cambrils on els esperava una entretinguda prova de cordes.


Cal destacar que esdevé guanyador l’equip que aconsegueix més puntuació escollint les balises més valorades del recorregut. L’equip T1 muntanya va ser un dels cinc únics equips que va aconseguir fer totes les balises del recorregut.


Al final del raid, l’equip T1 Muntanya, va aconseguir la quarta posició, un bon resultat, ja que es tractava de l’inici de la temporada i l’objectiu principal era anar escalfant motors de cara a les properes competicions de Copa Catalana i Lliga Espanyola que els esperen els propers mesos.


Precisament, la següent prova de Copa Catalana, l’organitza l’equip T1 Muntanya i el Centre Alpí de Gironella. Serà el proper 17 d’abril i hi haurà dos recorreguts. Un de més dur puntuable per la Copa Catalana, i un altre d’open, una mica menys exigent i destinat a esportistes que es vulguin iniciar en el món dels raids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada