dimarts, 22 de setembre del 2009

Cop d'efecte a la Copa Catalana


Dissabte 19 de setembre, St. Quirze de Besora.

2/4 de 9 del matí: es dóna la sortida a la quarta edició del Raid del Bisaura, en aquesta ocasió puntuable per la Copa Catalana i una bona oportunitat perquè ens posem davant de la classificació general de la copa, ja que en aquesta ocasió ens enfrontarem als millors equips de la taula classificatòria: Sambari, Medilast, Oxígen i d'altres.

El raid comença amb una ràpida orientació urbana pels carrers de St. Quirze. Acabem aquesta secció en quarta posició, mentre que el Medilast marcava el ritme de la cursa.

Tot seguit una ràpida secció en btt seguint un roadbook fins a Montesquiu. Ja anàvem tercers darrera del Medilast i de l'UEC Barcelona.

Ara iniciàvem un trèking d'uns 8km, en què guanyàvem una posició però ens atrapava l'Oxígen. Després 4km amb patins en línia, 13km més a peu que, intentant deixar enrera l'Oxígen, vam aconseguir atrapar el Medilast. El sector finalitzava en una tirada de bitlles catalanes i un ràpel i júmar sobre el riu Ter.

Aquí començava el sector més dur i determinant del raid: una btt de 25km i 950m de desnivell positiu. Aquí el Medilast va fer un error fatal d'orientació i vam aconseguir deixar enrera l'Oxígen, arribant al final del sector amb 10 minuts d'avantatge amb els perseguidors.

A continuació, un espectacular trèking per les baumes del Teixidor, en què vam perdre 4 minuts.

Ja per acabar, una ràpida btt fins a St. Quirze de Besora i un parell de caigudes amb la bici.

Al final del raid vam acabar en primera posició amb un temps de 8h i 9 minuts, seguits de l'Oxígen amb 8h i 37 minuts.

Aquest raid el vam córrer el Pere, el David i la Núria Picas que la vam fitxar per aquest raid.

Ara toca esperar el Campionat de Catalunya per veure si podem sentenciar la bona temporada.

1 comentari:

  1. Rápida sección de BTT??? La madre de deu!!! no diría yo que se sube rápido a esa ermita con una bici, jejeje. Zorionak, felicitats por el raid!! ens veiem

    ResponElimina