divendres, 14 de maig del 2010

Mala sort en el primer de Lliga Espanyola

El cap de setmana 24 i 25 d'abril vam anar a córrer el nostre primer raid de Lliga Espanyola d'enguany a la Pineda Platja (www.naturetime.es).
En aquest raid hi vam anar a córrer el Xavi, el Jordi i el David i ens van venir a cuidar com nens el Pere i la Gemma.
El raid començava a la platja de La Pineda amb una secció de 14km en caiac de mar fins a Cambrils.
A continuació, agafavem les bicis per arribar a Alforja, just abans d'iniciar un sector de tresc (9km) i i patins (9km més) fins a La Mussara, on faríem una prova d'orientació específica per relleus.
Cal dir que abans de l'orientació específica havíem anat recuperant posicions fins a situar-nos en tercera posició. L'orientació específica ens va anar molt malament fins al punt que ens va fer endarrerir fins a la novena posició.
Ara tocava remuntar novament. Començavem un nou tresc de 19km on hi trobaríem una cova, dues vies ferrades i un espectacular ràpel que ens portarien fins a Montral.
Mentre esperavem per fer el ràpel, però, la nostra creu, un insecte va picar el braç del Jordi que li va provocar una reacció al·lèrgica que li va fer pujar ràpidament la febre.
Així doncs, a l'arribada a Montral ens vam veure obligats a deixar les dues seccions que quedaven per finalitzar l'etapa de dissabte.
En l'etapa de diumenge només vam sortir el Xavi i el David, ja que el Jordi encara estava al llit amb febre.
Almenys ens vam treure una mica el mal gust de boca, ja que vam poder guanyar l'etapa de diumenge, llàstima que estavem fora de cursa.
Al final, desena posició, mal gust de boca pel resultat però molt bones sensacions pels propers raids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada