dilluns, 11 de maig del 2009

Victòria a l'Infernal Raid Garriguenc


Aquest cap de setmana, el Jordi, el Pere i el David vam anar a la nostra segona prova de la Copa Catalana de Raids d'Aventura disputat a La Garriga.

El raid va començar a les 9 del matí al poliesportiu de la localitat vallesana amb una ràpida secció de relleus en patins el línia. Tot seguit agafàvem les btt per donar el primer cop d'efecte a la cursa: 30km i 1.150m de desnivell positiu, que ens portaríen fins al Tagamanent on hi havíem de fer una prova d'orientació específica. Aquí ja anàvem en primera posició i no ho deixaríem fins al final.

Tot seguit tornàvem a agafar les bicis per baixar fins al Figaró per tal d'iniciar un llarg treking de 16km i 750m de desnivell positiu pel Cingles de Bertí. En aquesta secció també vam haver de superar un espectacular ràpel.

Tornàvem a arribar al Figaró i, com no, tornar a agafar les bicis per pujar fins a una torre de guaita a sobre Muntanyana i baixada fins a la Garriga: 16km i 500m de desnivell positiu.

En arribar a la localitat tocava una prova d'orientació urbana i/o turística pel poble i la ja típica balisa infernal. En aquesta ocasió ens havíem de tirar a un toll del riu.

Finalment vam aconseguir un meritòria primera posició amb un aventatge de més de 20 minuts respecte els segons classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada