dilluns, 12 de juliol del 2010

Beloraid: Campionat d'Espanya de Raids


Tornem de Còrsega i cap a Belorado (Burgos) que hi falta gent.

A Belorado i correm la Montse, el Jordi i el David i som un dels dos únics equips que correm amb equip mixte. També hem de destacar la gran feina que van fer el Joan Domènech i el Roger Flores, que ens van cuidar molt bé i sense ells no hauríem pogut córrer.

El raid va començar amb una secció en btt que seguia una part del camí de Santiago. Al final, un trekking amb una cova durant aquest. Aquesta secció s'acabava creuant un pantà nedant.

Ja que estàvem al pantà, com no, remar uns 8km, tornar a nedar i una dura secció de trekking, sobretot pel desnivell, la boira, el vent i el fred.

Finalitzàvem el treking en setena posició i ens tocava agafar les bicis per baixar fins a Belorado, però un error a l'hora de trobar l'última balisa ens va fer baixar fins la novena posició.

L'etapa de diumenge començava amb una orientació a peu, un espactacular ràpel, una btt, una cova increïble, més btt i arribada a Belorado.

Durant l'última btt, però, un error en la lectura del mapa ens tornava a fer perdre molt temps i baixar fins la desena posició.

Tot i les adversitats estem molt contents pel resultat obtingut, ja que era el primer raid de lliga espanyola de la Montse i ho va superar amb escreix, i això que tots els equips anàven amb tot el ferro per tal de fer-se amb el Campionat d'Espanya de raids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada