dilluns, 27 d’abril del 2009

10a posició al Campionat d'Espanya

Aquest cap de setmana vam anar al Campionat d'Espanya de Raids d'Aventura que es va disputar a la Pineda Platja.
El raid va començar el dissabte a les 9 del matí a Tivissa, on ens vam haver d'enfrontar a una ràpida orientació urbana i una via ferrada, abans d'agafar les btt per recórrer uns 20km fins a Garcia.
Aquí ens ficàrem al riu per remar 17km fins a Miravet, on hauríem de fer una cronoescalada a peu fins al castell (sí, sí, el de l'Estatut).
Tot seguit ens tornàvem a ficar a l'aigua per continuar remant uns 12km més.
Després de petar-nos de braços, una mica de cames: 30km de btt.
La següent secció va ser clau per l'equip. Vam decidir saltar-nos la secció de barranc i patins en línia per tal de poder afrontar l'exigent trèking amb més garanties. I la jugada ens va sortir bé, ja que alguns dels equips que es va ficar al barranc no van aconseguir acabar el trèking, degut a la densa boira i a que de seguida es va fer de nit, i tampoc van poder iniciar l'última btt.
Com déiem: després de tot encara ens faltava 60km en btt. L'etapa de dissabte la vam acabar a 3/4 de 5 del matí a l'Ametlla de Mar.
Després de dormir 2,5h, tocava l'etapa de diumenge. Una ràpida secció de coastering (córrer per la platja), btt i bike & run (dos corren i un va en bici).
Al final de tot desens a només un segon dels novens. Un bon resultat tenint en compte que hi havia sis o set equips que estan corrent la Lliga Espanyola de Raids i alguns d'ells són reconneguts equips a nivell internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada